Det er dog fantastisk hvor dobbeltmoralsk disse gadekrigere og deres narcissistiske hanekammepiercede-er-jeg-ikke-yndig-med-en-sikkerhedsnål-igennem-næsen vedhæng kan være.

Dette indlæg opstod som en spontan reaktion efter at have læst en stribe af rødfascistiske apologier på Ekstra Bladets blog om emnet Ungdomshuset. Da mit indlæg efter flere timer endnu ikke er kommet på, kunne jeg lige så godt poste det her. Ok ingen panik, indlægget er kommet på med nogle timers forsinkelse. (#238 )

Til dagligt beskæftiger de små kommunefinansierede luxus “idealister” sig især med at forsvare muhamedanernes kvindeundertrykkende religion, og “forfulgte minoritetsgrupper”.

Men Ruth Evensen (fred være med hende) er en ond dæmonisk heks, og de unge mennesker der har fundet tryghed og fællesskab under hendes vinger er vildførte ofre for en sekt der er ti gange værre end His Prut Fakir.

Småpigerne her har kun lige skiftet fra den første stolerække ved Thomas Helmig koncerten til brostenene her.
Børn i forreste række ved rødfascistiske demonstrationer.
En sag for børneværnet

Nå ja det glemte jeg. His Prut Fakir er jo slet ikke slem, og Ungdomshusets gadekrigere der er til stede alle vegne, blot der er en undskyldning for at kunne give frit løb for deres had og opsparede frustrationer, plejer jo gerne at demonstrere side om side med His Prut Fakir m/t.

Sådanne evangeliske Kristne, eller hvad det nu hedder, er vel det bedste eksempel på en minoritet, men en bøsseforskrækket kristen menighed er selvfølgelig ikke samlignelig med en muhamedansk bøsse-hadende, bøsse-stenende og bøsse-bankende “minoritet”.

Det er indlysende.

Jeg tror den ene halvdel af Ungdomshusets brugere, de kutte- og kappeklædte voldspsykopater fra helvede burde være i fængsel eller på samfundstjeneste / genoprettelses kursus f.eks. hos en moderlig og moden personlighed som Ruth Evensen, som måske for en stund kunne give dem den kærlighed deres selvcentrerede forældre ikke kunne give dem. Dem der alligevel er lidt for voldelige til Ruth kunne så komme på Fulton eller noget lignende.

Den anden halvdel hører hjemme under distriktspsykiatrien, og kunne måske tilbydes en lejlighed i et beskytte boligfællesskab hvor de under lægeligt opsyn vil kunne dyrke deres store interesse for trends og mode indenfor tøj hår og kropsudsmykning. Om det nu er korrekt at tale om kropsudsmykning eller om det netop er et nødråb over at være ude af kontakt med kroppen eller måske endda had til sin egen krop må den stedlige psykiater så bedømme.

Ungdomshuset – modvideo Efter tip fra Virkelyst

“http://youtube.com/v/7jci3w3zzEk”

Det er ynkeligt at se hvordan de rødfascistiske voldspsykopater fra Ungdomshuset nu igen forsøger sig med poppede PR fremstød, der skal få dem til at fremstå som fredelige “idealister”, og læg mærke til hvordan man i et godt samarbejde med anarkisternes nu ikke længere så hemmelige støtter i DR og TV2 viser de piercede og udsmykkede unge med stort kontaktbehov og kærligt fællesskab (lige som Ruth Evensens menighed) frem, og holder de berygtede hætteklædte voldspsykopater i baggrunden.

Har man oplevet disse ingen midler skyende rødfascisters i aktion, er man dog ikke længere så nemt at narre.

De unge voldstilhængere laver er langt fra så uskyldige og harmløse som de selv og deres mange venner i medierne prøver at fremstille dem.

Lars Grenaa -  AFA BUPL Ungdomshuset
Lars Grenaa
Den berygtet rødfascist der er dømt for overfaldet på Statsministeren der har medført større sikkerhedsforanstaltninger på Christiansborg har også sine forbindelser til den kommunistiske rotterede Ungdomshuset..
Rødfascisten er også faglig sekretær i Pædagogstuderendes Landssammenslutning, medlem af hovedbestyrelsen i BUPL, og bagmanden bag de seneste BUPL demonstrationer.

Den politisk motiverede vold der udspringer fra denne gruppe, der har politimorderne fra Blekingegaden og Rote Armee Fraktion som deres åndelige forbilleder, kunne meget vel udvikle sig til at blive den næste alvorlige terrortrussel. Eller indirekte kommer til at skabe voldsomme reaktioner fra en højrefløj der nu har været uden reel mulighed for at praktisere sine demokratiske rettigheder i flere årtier uden at kunne regne med myndighedernes hjælp.

Hvis statmagten ikke sætter sig i respekt overfor de røde voldsbøller nu, er det et klart signal til andre politiske grupperinger at vold og trusler er vejen at gå hvis man vil opnå indrømmelser.

Derfor er det godt der nu en gang for alle bliver sat punktum for “Ungdomshuset”, og vi må håbe på at politi og myndigheder bliver ved med at stresse dem overalt hvor deres voldsforherligende livssyn kommer op til overfladen.

Vi har ikke råd til at lade en endnu større del af den danske ungdom blive forført af disse åndsformørkede maoister og stalinister. Vi er lige sluppet af med det meste af denne totalitære ideologi i de tidligere østlande.

Lad os håbe på at det tankegods forsvinder til evig tid sammen med minderne fra Gulag, Castro, Enhver Hoxa, Frank Aaen, Ole Sohn, Anisette, Johan Olsen, Auken og resten af de tilbageværende marxistiske romantikere. (Fred være med dem; nogle af dem er flinke folk der blot lider af en eller anden miljøskade)

Man har vel lov til at drømme. Ondskabens ideologier har altid haft en magisk tiltrækning på folk som ikke selv kunne kreere og formulere deres helt egne visioner uafhængigt af forbilleder, helte, forældede teorier og dogmer samt karismatiske folkeforførere.

Giv dit besyv med der hvor terroristerne færdes: Ekstra Bladets blog om emnet Ungdomshuset.

TV2 ZULU Rydt Ungdomshuset (P.I.S)
Western Agenda: Alle gode gange tre
Naboerne på Nørrebro vil ikke have krig

Reklamer