I går nævnte jeg Mavepuster Allahn fra Valby, der udråber tre navngivne bloggere til højereekstremister.

I dag viser et indlæg fra den store humanist at han gerne vil have lov til at svine andre til, uden at give mulighed for gensvar.

Min kommentar på Allahns indlæg " Højreekstremistiske bloggere går amok i racisme og had" blev således bortcensureret.


Allahn fra Valby
som Balder ser ham

Comment fra Allahn: " tjah..højreekstremister og personer der forsvarer holocaustbenægtere kan blive på deres egen blogs."

Nå så er der vel ingen anden mulighed end at bringe den bortcensurerede kommentar her.

Allahn:

"Udover dette har BalderBlog også brugt megen tid de sidste par dage på at forsvare holocaust benægtere og hævde at det sgu ikke var så galt det Hitler lavede dengang..." [fremhævelsen er Balders]

Mit svar, som åbenbart overskrider Allahns grænser:

Hvor finder du belæg for det din møgspreder?

Hvad er der i øvrigt galt med at tale for ytringsfrihed, forskningsfrihed, og retten til at tvivle på "officielle forklaringer" der håndhæves under trusler på forfølgelse og fængsel?

Hvad er der galt i at påpege at "holocaust-benægterne" bevisligt bliver hængt ud for opfattelser de ikke har, og at der propageres løgne om hvad holocaust-benægterne faktisk siger?

Og angående min reaktion på Nørrebrourolighederne, hvad er det ekstremistiske i at mene at medierne, i dette tilfælde TV2 News bidrager til panikken med at sende helikoptere i luften, og rapportere som CNN gjorde fra Beirut?

Er du så glad for Amerikanske tilstande da?

Kunne du have den godhed at fortælle hvor det ekstreme og det højreorienterede befinder sig, netop i det indlæg?

Tak..

Om din lige så generaliserende efterskrift:

Må jeg gøre opmærksom på at jeg ved flere lejligheder har kritiseret politiets fejltagelser, så som at slå på allerede anholdte personer, også når det gælder venstreorienterede, at jeg har kritiseret Abu Graib, irakkrigen, brugen af juridiske krumspring for at legalisere tortur.

At jeg har forsvaret ytringsfriheden for danske islamister, og beklaget det hvis de blev mistolket, og har skrevet adskillige artikler med kritik på det amerikanske og danske fængselsvæsen, politibrutalitet og tortur.

At du her forsøger at feje tre ret forskellige bloggere på én og samme bunke beviser vel at du enten er ordblind, eller også støtter dig mere til din overophedede fantasi end til virkeligheden.

Du plaprer bare løs, ikke meget bedre end en sladdertante.

At du trods alt formår at få nogle reaktioner på bloggen, skyldes vel hovedsageligt at du for det meste koncentrerer dig om jævnligt at komme med perfiditeter der er så hårrejsende at det er svært at lade dem stå uimodsagte.

Balder

Mavepuster Allahn på overdrevet: Højreekstremistiske bloggere går amok i racisme og had

Reklamer