Sandsynligvis som i et sidste desperat håb om at finde en måde hvorpå de kan aflede opmærksomheden fra deres forkastelige voldelige optræden mod politiet og Faderhuset, har hackere der med stor sandsynlighed står i ledtog med Ungdomshusets Røde Brigader, sat et angreb ind på Dansk Fronts og DNSBs hjemmesider.

Meningen er selvfølgelig at disse skal provokeres til at komme med et modangreb, som kommunisterne så bagefter vil forsøge at overbevise omverdenen om er et bevis for at den stående bevæbnede Internationale Røde Hær (som Spaniensfrivillige) er nødvendig for at holde PETs postulerede højrefløjstrusler nede, når det nu ikke lykkes for kultureliten. Og ingen tvivl om at vi både vil se Michael Kamber og Nynne Bjerre Christensen lægge villige mikrofoner og forargede speakerstemmer til, når denne nyhed bliver kendt uanset om det skulle handle om et enkelt kældervindue i den bolsjevistiske bunker på Jagtvej 69.

Jeg opfordrer de anti-kommunistiske styrker til at holde sig til deres nyttige fotografering af de kriminelle subjekter under udførelse af deres gerninger for dermed at bidrage at de værste brandstiftere bliver buret ind.

Fald ikke for de rødes forsøg på at trække Jer ind i kampen.

lars-grenaa-overfald-anders-fogh-ungdomshuset-3f-afa.jpg

Lars Grenaa Professionel PR mand for gadeoprør

Retsvæsenet må tage opgøret, og det er værd at bemærke, at retssystemets håndtering af sagen vil blive nøje overvåget, og at de beslutninger der vil blive taget vil kunne få alvorlige konsekvenser for de involverede, hvis det viser sig at man bøjer sig på nogen måde for de absurde krav fra disse forstyrrede hundehoveder.

Jeg tror en del politikere langt om længe er begyndt at indse, at det er på tide at komme sådan helt inde på den rigtige side af hegnet i denne sag, inden de risikerer at deres karriere kommer til at lide skade ved lidt alt for mange sympatier for en flok potentielle mordere og brandstiftere af international format. Det er det tætteste vi kommer på internationale politisk motiverede bander. Hvor har PET været henne? Fuldstændigt taget på sengen, mens vi havde ventet et højreekstremt angreb kom de fra den yderste venstrefløj og slog os med beundring og forbavselse over troppernes store fremskridt.

Europæiske højrefløjsgrupperinger kender i mange tilfælde dårlig nok hinandens eksistens, og kommunikerer ofte ikke uanset eventuelle sammenfaldende interesser.

Men den kommunistiske brigade kan læne sig op af resterne af det røde netværk der har været på plads lige siden krigens afslutning.

Det vi ser i København i disse dage er kun et lag i de mange lag der udgør kommunisternes system fra politisk front-end til de kampklare velforberedte terrorister., og ved flere lejligheder er de blevet belønnet godt for deres kriminelle opførsel. På det sidste er de blevet så modige, at man næsten åbenlys begynder at rekruttere blandt den mere almene befolkning, menige BUPL medlemmer, skoleelever og lærere. Kendte voldsbøller som Lars Grenaa skyer ikke rampelyset, og demonstranterne er helt uanfægtet af, at her har vi en mand der har sørget for at sikkerhedsforanstaltningerne på Christiansborg gik fra orange til red alert.

Her mere om de rødes provokationer mod hjemmesiderne:

Uriasposten 22 dec henviser til en artikel i Berlingske Tidende hvor vi hører snak om højrefløjen der registrerer venstrefløjsere. Jøsses.. Det har Urias Kim et godt svar på. Uriasposten: Nazister registrerer autonome, autonome registrerer nazister

Her kan vi også læse mere om DNSBs hjemmeside her nogle klip (kilde Urban):

Under de unges voldelige sammenstød med politiet lørdag aften på Nørrebro var nazisterne på gaden for at fotografere en lang række af de autonome unge..

Johnny Hansen: Vi vil bare sikre os deres identitet, så vi ved, hvem de er, hvis de overfalder nogle af vore folk. Men vi fører ikke et egentligt kartotek over dem, vi lader bare billederne ligge på nettet, og håber så på, at der er nogen, der kan fortælle os, hvem de er.

venstreekstremistisk-femina-overfaldt-faderhuset.jpg
Så er det ned og ligge frøken, tak! En af de 85 rødfascister der blev anholdt..

Og det lyder jo ganske fornuftigt. Sidst hørte vi endda at politiet bad om hjælp fra hjemmevideoer af Nørrebro-urolighederne der var blevet lagt ud på YouTube, så jeg kan ikke forestille andet end at politiet vil rose national-socialisternes initiativ. Måske kan en af Jonni Hansens videoer også være med i DR Deadline hjemmevideo-konkurrencen. Det ville hjælpe med at identificere endnu flere af de voldsforhærdede psykopater der kaster brosten direkte målrette mod ubeskyttede politifolk.

Måske burde DR invitere dem i studiet og ikke være bleg for også at vise de positive sider af disse meget udskældte mennesker, der jo i sammenligning med de organiserede Røde Horder er de rene englebørn. Det kan da ikke være for meget forlangt efter den perlerække af voldsapologeter vi har set defilere forbi skærmen for at forsvare bøllerne mod omverdenen den senere tid.

Urbahn melder at:

DNSB’s hjemmeside gik ned efter et hackerangreb. Jonni Hansen fortalte at autonome overbelastede DNSB.INFO med kunstig trafik. Det afvises af “Anja fra Ungdomshuset”, der optrådte mere eller mindre maskeret og nægtede at identificere sig selv nærmere.

Kommunisternes ofre har anmeldt det der højst sandsynligt er internet-sabotage udført af udenlandske kadre af Den Socialistiske Internationale DKPMLJIHAD , til politiet for overtrædelse af datalovgivningens § xyz-stk.2 der handler om ulovlig indtrængen i privatejede datasystemer i kriminelt øjemed.

Nej det var selvfølgelig ikke URBAN der skrev det.. Berlingske via URBAN skrev nedenstående:

DNSB’s hjemmeside gik imidlertid i sort i går eftermiddag. Ifølge Jonni Hansen fordi autonome overbelastede sitet med kunstig trafik, men det afviser Anja fra Ungdomshuset. Nazisterne har nu meldt den påståede internet-sabotage til politiet.

Datatilsynet citeres også, sådan på lige fod med Anja Anonym:

Det er ikke med harmløse motiver, de lægger de billeder ud.

Anja”er overbevist om” at det ikke er med harmløse motiver billederne bliver lagt ud, og mener det er ulovligt.

Det mener avisen også, men den får det til at se ud som om det er Datatilsynet der udtaler sig

Se følgende:

Datatilsynet kan komme frem til den samme konklusion. Uploading af billeder med personer kan nemlig være i strid med persondataloven – særligt, hvis det ikke har et ‘harmløst formål’.

»Vi vil se på hjemmesiden for at overveje, om der er noget vi skal gå ind i,« siger kontorchef i Datatilsynet, Lena Andersen.

Kilde: Urban

Hvad med harmløse brosten. Anja Anonym fra Ungdomshuset?

Utroligt nok spurgte journalisten ikke Anja Anonym om det var med harmløse motiver de lagde fliser og molotovcocktails på taget af Jagtvej 69 hvor det nye Faderhus skal fordrive de kommunistiske dæmoner med kærlighed og sang. Og bringe Jesus Kristus nærmere de muhamedanere hvoraf en stor del vel må begynde at tvivle på om det er værd at holde fast i så drabelige ideer at det formørker menneskets tilværelse hvor end denne falske lære har fået indpas.

Her ser vi et flot integrationstiltag, der burde få støtte af Rikke Hvilshøj. Kommunen kunne sende nogle flere klienter til Faderhset i stedet for til Tvind..

Som der står skrevet i Bibelen: Hvis muhamedanerne ikke vil komme til Kristus, må Kristus komme til muhamedanerne. Det er flot, det er stærkt det er den tro som matcher muhamedanernes i styrke, nej overgår den.

For den kalder ikke på underkastelse og død, men lover tilgivelse og frelse. Nu skal vi give det en chance. Der skal være plads til diversitet. Lad os se om ikke nogle fundamentalistiske muhamedanske hjerter smelter når de hører Kristi ord ud af munden på Simon Peter eller Moses Hansen på gæstevisit.

Og det kan godt være noget af ovenstående er lidt humoristisk, men jeg tror at vi skal forsvare ideens gennemførelse med blodig alvor.

Hvis ikke demokratiet og de flotte ord bliver virkeliggjort denne gang så er det en symbol for afviklingen af Danmark som retsstat.

Uriasposten: Nazister registrerer autonome, autonome registrerer nazister

 


Opdatering 28 december 2006 28 december Jyllands Posten DRs legitimering af volden på Nørrebro (via Hodja)

rasmus-baad-dr.jpg
Rasmus Baad – DR

I DRs version hedder det:

Sammenstødet mellem de unge og Faderhuset er ikke tilfældigt”

Fint, så nu er et planlagt overfald på fredelige menneskers bolig og Guds hus “et sammenstød” ?

Og maskerede voldspsykopater der overfalder kirke / børnehave / bolig, hedder “unge“?

Må jeg lige be’ ?

En gentagelse af indslaget med voldsbøllerne bliver næste dag til:

“Politikere kræver redegørelse om politiets voldelige optræden”, det kan ses at politifolk flere gange skrider voldsomt ind mod de aktivister der var forsamlet foran Frikirken Faderhuset i Rødovre i går.

Rasmus Baad (TV Avisen):

Flere gange ser man betjente træde ind mod menneskemængden og svinge stavene mod de siddende demonstranter”.

venstre-ekstremister-angriber-poltiet-ved-faderhuset.jpg
26 nov Faderhuset: Solidarisk kameraføring
Kun ganske få af rødfascisterne vil kunne identificeres.
Godt gået DR! Fint arbejde…

I dette klip fra den 27 november har DR udeladt de dele af det oprindelige indslag fra 26 november, hvor man ser de fanatiske rødfascister lange ud med knytnæver mod politifolkene.

Således er sagen om en flok kommunistiske voldsbøllers overfald på helt fredelige mennesker, kirke, børnehave og bolig blevet til en sag om politiet der har gjort nogle stakkels “unge” fortræd.

Danmarks Radio på fuld terrorisme apologi. Lisbeth Knudsen er væk, men identifikationen med selv de mest ekstreme dele af venstrefløjen er intakt hos Ramadaner-radiofonien.

Apropos registerlovgivning:

Alle der har en internet forbindelse med en hastighed af 256 Mbit eller mere bliver direkte indberettet til DR. Når det offentlige registrerer er der ingen grænser for hvor detaljeret enhver danskers private forhold der stilles til rådighed for indenlandske og udenlandske aktører.

Jeg husker at vi en gang grinede af registreringspligten for skrivemaskiner i det tidligere Østeuropa, nu er vi på vej til at implementere den kommunistiske overvågnings og kontrolpolitik ganske frivilligt i Danmark. Af en borgerlig regering.

Vi er allesammen indlagt til at betale til de multikultofile rødfascistiske sympatisører og propagandister fra DR og TV2.

Gadeterror bakket op af medieterror, er det ikke som i Tyskland i trediverne ?

 

Reklamer