Efter Nyhedsavisens chefredaktør Davis Trads har bekendt sin fascination af Che Guevarra og Fidel Castro og har erklæret sin fulde støtte til Ungdomshusets anarkister behøver vi måske ikke længere undre os over Nyhedavisens specielle brug af henholdsvis positive og negative tillægsord i forbindelse med forskellige samfundsgrupper. Ej heller den slet skjulte skadefryd med hvilket der her rapporteres om hackerangreb på Dansk Front hjemmeside.

Kvindelig journalist  fra Fyens Stiftstidende

Fyens Stiftstidende på arbejde under Liberal National demo i Svendborg, hvor rødfascister og patrioter fra Dansk Front kom i klammeri. Senere i forløbet interviewede den kønne journalist Lars Grønbeck Larsen. Svendborg Juni 2006

For nogle dage siden var danskfront.dk ud af luften, hvilket jeg blev gjort opmærksom påvia email af et Dansk Front medlem, der troede at de danske patrioter var forsvundet helt ud in den blå luft. Da jeg havde bemærket at DNSBs side ind imellem var nede, checkede jeg, og fandt ud af at det igen var tilfældet Begge sider var hosted af WannaFind. I den forløbne uge har også Dansk Selskab for Fri Historisk Forsknings side været ned et stykke tid, men det vides ikke om det også var på grund af hackerangreb. Forklaringen blev senere fundet på Politikens hjemmeside.

Siderne dukkede op igen begge to, men nu er det kommet så vidt med hackerangrebene, der ifølge en Dansk Front talsmand lader til at blive udført via Holland, at udbyderen WannaFind ikke længere vil hoste Dansk Fronts hjemmeside.

Dansk Front mener at udbyderen svigter for pression fra de autonome, og overvejer sagsanlæg, men selskabets Stefan Nielsen siger at der intet politisk ligger i beslutningen, men udelukkende det at man er træt af at skulle håndtere hackerangrebene.

Det lyder til gengæld ikke som nogen særlig god reklame for webudbyderens evne til at håndtere sikkerhed, og det var måske værd at råde firmaets kunder til at finde en udbyder med lidt mere faglig stolthed og kunnen.

[WannaFind tager så vidt jeg lige hurtigt kunne se på forsiden 39 Kr. for webhotel med 100 MB serverplads. Ikke specielt billigt vil jeg mene i en tid hvor det er mere normalt at regne i gigabyte end i megabyte når man snakker serverplads.]

På den anden side virker begge de ramte foreningers mangel på information om hvad der sker heller ikke særlig smart. Sidste gang måtte man erfare via Politiken hvorfor siden var ned, nu er det Nyhedsavisen der har æren.

Nyhedsavisen 22 december 2006 Dansk Front smidt af nettet (lidt pluk fra artiklen)

Af Kaare Sørensen kaso @avisen.dk

De skriver normalt til hinanden om »de frygtelige muslimer«. Om »latterlige røde anarkister« på venstrefløjen. Og om naive landsforrædere, der »svigter den danske kultur«.

Men ikke længere.

For Dansk Fronts hjemmeside er med kort varsel blevet lukket af internetudbyderen, og dermed står den højrenationalistiske organisation uden sit mest centrale mødested.

Dansk Front blev sagt op efter en uge med konstante hackerangreb. Stefan Nielsen fra WannFind kalder sagen »speciel«.

»Vi har simpelthen været nødt til at opsige kundeforholdet, fordi Dansk Front har været udsat for så mange forsøg på angreb. Til sidst var det simpelthen til for stor gene for vores andre kunder, der også blev ramt af angrebene,« siger Stefan Nielsen.

Spurgt om det har nogen betydning at Dansk Front er en højreorienteret organisation siger Stefan Nielsen:

»Ingen. Vi forholder os fuldstændigt neutrale i forhold til politik og etik. Det lader vi domstolene om«.

Ifølge Nyhedsavisen er Dansk Fronts hjemmeside:

"på få år blevet det vigtigste samlingssted for omkring 3000 brugere – heraf 500-600 aktive og et par hundrede kernebrugere, der hver eneste dag skriver talrige debatindlæg til hinanden om højrefløjen i Danmark."

Og:

Sideløbende med hjemmesiden har de mest aktive dannet hemmelige grupper i flere større danske byer. Her mødes de forholdsvist unge fysisk, de debatterer, holder fester og deltager i demonstrationer mod de venstreorienterede i Danmark.

Det bliver spændende at se om Internet abstinenserne vil forøge disse to gruppers aktivitet på gadeplan, og så må vi vente med at se de bileder af rødfascisterne som DNSB efter sigende skulle have lagt ud på nettet for at hjælpe politiet med at identificere de brostenkastende voldsmænd fra den seneste Nørrebrooprør.. Mere om det hos Hodja

Til Dansk Front (og andre der måtte komme i sådanne omstændigheder)

At vi skal høre disse nyheder via Politiken og Nyhedsavisen virker ikke særligt gennemtænkt.

Hvorfor fodre systempressen først?

Vi har masser af alternative medier der gerne vil vidergive en sådan nyhed, uden at folk er nødt til at bidrage til forureningen ved at læse Trash avisen, eller støtte kommunisterne ved at købe Politiken vel??

Tænke globalt og handle lokalt ikke også..

Eller spiser i heller en hala-kebab hvis I kan få en ægte dansk pølse med sennep og remoulade?

I øvrigt mener jeg alle burde overveje grundigt om det kommer til at gavne dem selv inden de fortæller sladderpressen noget.

Meget ofte bliver man jo røvrendt.

Nyhedsavisen 22 december: 2006 Dansk Front smidt af nettet

Tidligere:

Nyhedsavisen 10. december 2006 Hackere lukker for Dansk Front:

De seneste dage har hjemmesiderne for den yderligtgående frikirke Faderhuset og den højreorienterede organisation Dansk Front ufrivilligt været lukket.

Det sker efter massive angreb fra europæiske hackere, fortæller en repræsentant for Dansk Front, der mistænker autonome unge med forbindelse til Ungdomshuset eller radikale muslimske miljøer for at stå bag aktionen.

Mere i næste postering

Reklamer