Pressemeddelelse fra Dansk Front – Når argumenter ikke slår til

Venstrefløjen knægter ytringsfriheden!

Dansk Fronts internetsider – http://danskfront.dk og http://danskfront.net – har gennem den seneste tid været udsat for hackerangreb.

Det har betydet, at siderne i perioder har været utilgængelige.

Som reaktion på angrebet har Dansk Front nu foretaget politianmeldelse heraf.

Internetsiderne er blevet angrebet, netop som Dansk Front bragte en lang række afslørende artikler om bagmændene bag det nu snart nedrevne ungdomshus på Jagtvej 69 i København.

Dansk Front - Den Nationale Modstand
Dansk Front

Ved at sætte navn på nogle af personerne bag Ungdomshuset og offentliggøre deres tvivlsomme hensigter, har Dansk Front bragt sig selv i den ekstreme venstrefløjs skudlinje.

I Dansk Front tages angrebet derfor som et klart udtryk for, at de venstreekstreme grupper med alle midler søger at forhindre, at de belastende oplysninger i artiklerne skal komme til offentlighedens kendskab.

Angrebet på internetsiderne, har kun bestyrket Dansk Front i rigtigheden i at offentliggøre af artiklerne om de “stenkastende voldspsykopater fra helvede”, som de rabiate venstrefløjsgrupper bag Ungdomshuset, beskriver sig selv.

Denne betegnelse må siges at være dækkende for de yderligtgående kræfter, der i de seneste år har hensat Nørrebro i undtagelsestilstand med omfattende hærværk, butiksplyndringer og grov vold.

Dansk Front frygter ikke de venstreekstreme grupperinger. Gentagne gange er danske patrioter blevet overfaldet i deres hjem, på deres arbejdsplads og på gaden. Disse mange angreb har kun styrket den nationale bevægelses sammenhængskraft og troen på nødvendigheden af at fortsætte arbejdet, uanset grov chikane, trusler og overfald fra venstrefløjsgrupperinger.

For i modsætning til de voldsforherligende venstrefløjsgrupper, kæmper Dansk Front for meget mere end blot en faldefærdig rønne i det indre København.

Til forskel fra den yderligtgående venstrefløj har vi rent faktisk en værdig sag at forsvare og et mål, der er værd for at kæmpe for.
Dansk Front!


Balder er nu i gang med at teste udbyder nr. 6 for DoS (hacker) resistens. Det viser sig at dyrere ikke altid er bedre..

Balderberg.org og Balderberg Blog nu oppe og stabile, lad os se hvor længe det holder. De rødes angreb er ifølge eksperterne ret kræftige, det er skræmmende at tænke på hvad hackere ellers vil kunne nedlægge for at få deres vilje. Hvad brosten er for gadeterroristerne er DoS angreb for cyberterrorister. Det burde politiet tænke noget mere på i stedet for at slå det hen med at det jo kun er et par højrefløjssider det går ud over, for hvad bliver det næste?

DNS en er måske ikke helt propageret i nu, men det sker vel i løbet af dagen.. Hvis I får en kan ikke finde siden så er det nok DNS en, men på den anden side hvis I kan læse det her, så kører det vel som det skal.

Faderhuset er også on line igen efter hackerangrebene.

Kampen mod terroristerne og anti-demokratene går videre!

Se oversigt over de lande hvor de fleste af angrebene stammer fra nederst i denne postering

Hackers launch DoS Attack against famous Danish Free Speech website Balderberg.org

Reklamer