Mødedeltager: Local Eyes var i ledtog med voldsmændene …de blev slået med flasker i hovedet af ca. 5 maskerede personer, der råbte “I skal dø” …… hele den store gang var overstrøet med glas og blodpletter….

Local Eyes ved altid besked med balladen tidlig nok. Frække fotografer der kunne tænkes at have har et samarbejde med REDOX folkene og Frede Farman kloner
Local Eyes – Korstog på Nørrebro

Local Eyes rapporterer at flere af mødedeltagerne blev ramt af flasker mm. Formanden for mødet kunne fortælle at de maskerede overfaldsmænd råbte: “I skal dø som svin”.

Derefter forsvand de fra stedet og skiftede tøj i en nærliggende port og forsvandt ifølge Local Eyes “i ukendt retning”.

Local Eyes der ikke er begavet med den store sans for retning eller med Valbys geografi, var dog tids nok på pletten til at kunne skyde nogle billeder.. Her er Local Eyes artiklen hvor man også kan se videoen:

Local Eyes: Hætteklædte angreb Islamfjendsk forening | Video

Ekstra Bladet via Anna Lyttiger der også har en øjenvidneberetning

Her er så en førsthånds beretning fra en mødedeltager:

Overfaldet på offentligt sted; igen Anders Gravers fra modstandsbevægelsen SIAD
Anders Gravers
Ukuelig Jyde

Vi var ca. 28 der sad sammen med Anders Gravers i Valby Medborgerhus i dag.

Lige før mødet endte lidt i 15, var der rumsteren udenfor, og to – tre mødedeltagere åbnede døren.

De blev slået med flasker i hovedet af ca. 5 maskerede personer, der råbte “I skal dø”.

De kom ikke ind takket være dem, der åbnede døren, men hele den store gang var overstrøet med knuste flasker og blodpletter.

Politiet kom 10 minutter senere og forhørte sig. Lidet senere kom der ambulance folk, der behandlede to mødedeltagere, der blødte kraftigt fra hovedet.

Lidt senere på trappen var der en mand, senere en anden, der fotograferede os. De kom fra det venstreorienterede Lokal Eyes.

Politiet gjorde ikke noget for at forhindre dem. Fotograferne fulgte os ned i kantinen og fotograferede os videre.

Der var ikke noget med et interview.

Vi blev men stor sandsynlighed registreret af folk i ledtog med overfaldsmændene.

Udenfor var der yderligere en fotograf, der registrerede alle, der kom ud.

Sådan er det i dagens Danmark

PS. mindst to af mødedeltagerne var omkring de firs

Ifølge meldinger fra andre deltagere var der omkring 50 deltagere tilstede ved mødet og antallet af autonome angribere var 7.

Der blev slået direkte på folks hoveder med flasker og flere havde snitsår der måtte behandles.

En ældre dame åbnede døren, men da andre fik på fornemmelsen at der var noget galt stytede tre mandlige deltagere hen til døren hvor de blev konfronteret af 7 autonome, der så noget overrasket ud da de opdagede hvor mange mennesker der faktisk var i lokalet.

De tre modige patrioter tog nogle stole og løb lige ind i de autonome der var på vej ind, hvorefter de autonome tog flugten. Den seneste autonom nåede at slå en mødedeltager med en flaske i baghovedet bagfra på vej ned af trapperne forbi selvsamme deltager der blev så forvirret at han ikke nåede at stoppe rødfascisten.

Reklamer