(og lidt om hackerangrebene)

Blair’s marxister er ved at bane vejen.

Efter David Irving’s løsladelse fra det østrigske fængsel for nylig har der også her været marxister der mente at “respekten for de døde” skulle veje tungere end respekten for ytringsfriheden.

Nu er Blair regeringen begyndt at overveje endnu flere muligheder for at efterligne de marxistiske forbilleder Hoxa, Castro, Lenin og Kim Il Jung. Risikofaktorer der kunne føre til at en person får frataget sine almindelige borgerrettigheder kunne være en persons opvækst,

“Kognitive mangler” “indgroede anti-sociale holdninger”, eller en fortid med stofmisbrug eller psykiske problemer”.

Indenrigsminister John Reid overvejer forslaget.

Tja, nu er det Tony Bliar’s marxister, men jeg ser ikke noget i vejen for at Lene Espersen kunne finde på nøjagtigt det samme.

BBC 15 January 2007: The government is planning “behaviour orders” for people considered to be at risk of committing a violent crime.

Hackerangrebet

Jeg kan i øvrigt berette at Balder Blog og Balder.org på trods af vedvarende angreb er nogenlunde funktionsdygtige.

Balder Blog Blogspot kører også men er ikke opdateret helt i nu.

Balder selv er ved at komme i rigtigt godt humør nu, adrenalinen der er udløst af de sidste ugers hackerangreb har haft en velgørende virkning, og stimuleret kamphormonerne.

Det får ham til at længes efter lugten af brændende bildæk og tåregas, hylende sirener, gøende schæferhunde og synet flokke af autonome i vild panik, og det er der kun én kur for: Order to go! Vi skulle haft ryddet op i den rotterede for længe siden!

Det værste er at vi bagefter skal høre på alle de forædre der er ked af deres lille yndlingsterrorist har fået bidt et øre af af en schæferhund, eller har brændt sig lidt på den molotovcocktail han ville have kastet, hvis ikke pansersvinet havde slået den ud af hånden på ham.

Det har de heldigvis udeladt i det dybt racistiske P.I.S spil hvor fordomme om indvandrere som skylegale dopedealers muligvis kunne få ubefæstede sjæle til at stemme på Dansk Folkeparti når de en gang blive stor, og hvis Danmark består til den tid altså.

I nat vil jeg så drømme om at den handlekraftige politisergeant John Schmidt fortsætter sit effektive oprydningsarbejde efter han er færdig med Nørrebro.

Jeg ser mig selv sidde på en lille terasse som Faderhuset har installeret på fortovet, foran Faderhusets nyrenoverede facade, nu ikke længere prydet af autonome volspsykopater fra helvede, men af engle og helgener der byder på frelse og tilgivelse i stedet for på brosten og flasker, og hvor der serveres kaffe te og sodavand, og vi i ro og mag kan nyde et fristed i et for mange mennesker ellers ret ufremkommeligt kvarter. Et sted hvor en patriot fra Dansk Front kan drikke en velfortjent kop kaffe efter at have stået og uddelt flyveblade hele dagen. -;)

Den Frelsende Engel
Klik for et størrebillede på blog.balder.org
The Day of Judgment

Og da de Kristne bedre end de fleste andre af os ved hvor svært det kan være at lade være med at synde, kan det endda forestilles at vi må ryge en smøg indenfor, når det er rigtigt koldt.

De prostituerede og narkomanerne vil i fremtiden også kunne regne med et venligt ord når de lægger deres vej forbi Faderhuset, og måske kan det få dem til at føle sig lidt mindre ensom og forladt.

Jeg opfordrer alle bøsser til at være lidt forstående for at der måske ind i mellem falder nogle syndige finker af panden i nærheden af det nye kraftcenter. Ikke mindst bøsser må vide hvordan det er når folk udviser uforståelse for ens særheder, tilbøjeligheder og behov.

Godt vi er i luften igen så vi kan være med til at rapportere og fejre den autonome bunkers rydning.

I processen vil et par hundrede autonome ballademagere sikkert kunne identificeres og registreres, så når Lene Espersen følger sin Britiske kollega Reid kan vi alle sammen ånde lettet op da det er så godt som sikkert at voldspsykopaterne fra helvede falder under det nye imperio-globale styres ordninger.

Kære Kimpolina, hvis du har tid til det, kunne du så ikke forberede et lille festbanner vi kan smække op på bloggen’s forside den første uge efter Nørrebro bliver befriet for noget af den røde plage?

Måske en æresport for Ruth Evensen, og de bedste ønsker med forkyndelsen i netop den del af København der har mest brug for at høre noget andet end frafaldne præster, His Prut Fakirs krigsråb og følelsen af at bo på en dyrskueplads.

Det ville være festligt bagefter at surfe rund via politblogs og mærke den glade stemning.

Lidt ligesom når der er julepyntet i byen.

Og fordi jeg ved at du ikke er et umenneske, kunne du måske lave et lillebitte virtuelt vokslys til de venstreorienterede, så de også har lidt at trøste sig med, mens de forsøger at gnide tåregassen ud af øjnene, og den inkriminerende benzinlugt fra tøjet.

Reklamer