I denne artikel får vi lidt flere detaljer om den fædrelandskærlige EU nyskabelse: Identitet, Tradition og Suverænitet

Nedenstående er i store træk oversat fra Telegraph.co.uk artiklen 12/jan/2007: Far-Right leaders unite to defend ‘family life and European civilisation’

Der gøres opmærksom på at Balders indlæg ofte bliver rettet, opdateret og forbedret i løbet af nogle dage efter udgivelsen.
Det anbefales derfor om muligt at læs artiklerne på Moderbloggen http://blog.balder.org/ da ikke alt på denne Backup Blog får samme fine behandling i nu.

Den samme artikel på Balder Blog

 

Hvis Balder Blog (den originale) er oppe: Læs dette og kommenter der!

 

Andreas Mölzer
Andreas Mölzer – Østrig

Alessandra Mussolini – Italia
Ashly Mote Eu Parlament England Nationalistgruppen
Ashly Mote – England
Dimitar Stoyanov EU Paralament Bulgarien Nationalist
Dimitar Stoyanov

Ledere af nationaltsindede grupperinger fra hele EU bekendtgjorde den 11 januar 2007 at de havde formet en parlamentarisk gruppe der kalder sig "Identitet, Tradition og Suverænitet" med et tilstrækkeligt antal medlemmer for at kunne modtage EU støtte.

Gruppen der indbefatter Jean-Marie Le Pen, leder af det franske Front National regner med at bekræfte gruppens officielle status når Eu parlamentet i Strasbourg åbner den 15 januar.

Efter årevis af planlægning fortalte gruppen at den langt om længe havde nået det nødvendige antal på 20 parlamentsmedlemmer, takke være nytilkomne fra de lande der sidst tilsluttede sig EU; Bulgarien og Rumænien.

Efter hvad en EU embedsmand fortæller ville gruppen kunne regne med at få kampagnestøtte på mere end 9 millioner kroner.

Gruppens mulige kommende formand formand, Bruno Gollnisch, også medlem af Front National, sagde at gruppen i stærk modsætning til hvad kritikere påstår ikke er en samling skinheads, men er ledet af forretningsfolk, akademikere og lærere der tilsammen repræsenterer 23,7 millioner vælgere i hele EU.

Gruppen deler euroskeptiske synspunkter med allerede eksisterende europæiske partier, men som hr. Gollnisch forklarer; der er brug for en ny gruppe til at forsvare kristne værdier, familien og europisk civilisation".

Gruppens motto bliver "Verdens Patrioter Foren Jer""

Bruno Gollnisch: "Hvis det er negativt eller racistisk at forsvare sin identitet er det en ny politisk udvikling. Det er ikke den måde vi ser det på.

Rumænien stiller med 5 sympatiserende parlaments medlemmer

Bulgarien med en enkelt; Dimitar Stoyanov der til gengæld forventes at være en stor stjerne i "Identitet, Tradition og Suverænitet" på trods af at han kun er 23 år gammel og dermed det yngste medlem af Europaparlamentet.

Dimitar Stoyanov er også leder af det Bulgarske Atakaparti.

I artiklen fra Telegraph.co.uk fortælles det at Stoyanov mener at sigøjnerminoriteten er tilbøjelige til at begå kriminalitet og til at sælge deres døtre. Han nægter at være antisemit men siger at der findes mange magtfulde Jøder med mange penge der betaler medierne for at forme befolkningens samfundsopfattelse. ["to form the social awareness of the people"]

 

Gruppemedlemmer nævnt i artiklen
Andreas Mölzer Østrig fhv. Frihedspartiet Haider  
Alessandra Mussolini Italien Azione Soziale (fotoserie)
Ashley Mote England    
Dimitar Kinov Stoyanov Bulgarien Ataka partiet engelsk, tysk, italiensk
Bruno Gollnisch Frankrig Front National  
Jean-Marie Le Pen Frankrig Front National  

 

Telegraph.co.uk artiklen 12/jan/2007: Far-Right leaders unite to defend ‘family life and European civilisation’

Se også det forrige indlæg om dette emne på Balder Blog:
Identitet, Tradition og Suverænitet – Nationalistisk alliance i EU

Telegraph.co.uk: Right-wing activist becomes youngest MEP

Artikel ID ?p=182

Reklamer